Built by the Venetians in the 16th century, their thatched roofs and wooden sail frames have become emblematic of the island

Καλώς ήρθατε στο blog ‘My View of Greece’

1.06.2015
Jason Blackeye
Σχεδόν ένα χρόνο τώρα, με πολλή φροντίδα, συγκεντρώνουμε στο Discover Greece όλα όσα έχει να δείξει η όμορφη χώρα μας, για να τα μάθει όλος ο κόσμος.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Όσο χρειάζεσαι για να φας μια φέτα καρπούζι

Σχεδόν ένα χρόνο τώρα, με πολλή φροντίδα, συγκεντρώνουμε στο Discover Greece όλα όσα έχει να δείξει η όμορφη χώρα μας, για να τα μάθει όλος ο κόσμος. Ήρθε η στιγμή να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να συγκεντρώσουμε και όλες τις ιστορίες που έχει να διηγηθεί.

Ιστορίες ανθρώπων που γράφτηκαν κάποια ηλιόλουστη μέρα, σε κάποια αμμουδερή παραλία, σε κάποιο γραφικό χωριό, πλάι σε καταγάλανα νερά ή κάτω από τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στο blog του Discover Greece.

Εδώ, κάθε βδομάδα, Έλληνες και ξένοι guest bloggers θα μοιράζονται μαζί σας τι ήταν αυτό που τους έκανε να ερωτευτούν την Ελλάδα∙ ποια εικόνα, ποιος τόπος, ποια γεύση, ποια αρώματα. Ποιες αναμνήσεις τους γέννησε ο τόπος και ποιες εμπειρίες συγκίνησαν την καρδιά τους.

H Μύκονος έγινε το 2ο σπίτι για ένα ζευγάρι Γερμανών που αγάπησε τη χώρα μας.

Η Φολέγανδρος ο τόπος  που γεννήθηκαν φιλίες, σχέσεις και οικογένειες.

Chora of Folagandros

Το δάσος με τα ρόμπολα στην Πίνδο χάρισε μια αξέχαστη ανάμνηση σε κάποιον γνωστό και αγαπημένο μας φιλοξενούμενο.

Και οι ιστορίες συνεχίζονται: η αίσθηση του χρόνου που χάνεται στις διακοπές, οι ζωηρές οικογενειακές συγκεντρώσεις κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, το ελληνικό «σούσι»!

Τι είδαν, τι δοκίμασαν, τι θυμούνται πιο έντονα, τι πήραν μαζί τους, τι νιώθουν, τι προτείνουν. Τα τι, τα γιατί και τα πού της Ελλάδας που θα σας εμπνεύσουν για νέες εμπειρίες και θα σας προετοιμάσουν για τις νέες σας εξορμήσεις στην Ελλάδα.

Εμείς ρωτάμε, εκείνοι απαντούν, όλοι ταξιδεύουμε.

Καλό μας δρόμο!

The Discover Greece Team
The Discover Greece Team

DiscoverGreece is a destination and experience focused travel portal which showcases 120 destinations.