The  iconic view of the Mykonos’ postcard-perfect windmills from Little Venice

Όλα στην Ελλάδα για μένα είναι η οικογένεια!

3.12.2014
Έχω πάει σε πολλά νησιά αλλά το νησί που αγαπώ πιο πολύ είναι η Μύκονος. Ο άντρας μου έχει πολλές δουλειές εκεί, γι’ αυτό πηγαίνουμε κάθε χρόνο και περνάμε τις περισσότερες μέρες των διακοπών μας.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Όσο χρειάζεσαι για να φας μια φέτα καρπούζι

H δική μου Ελλάδα

Έχω πάει σε πολλά νησιά αλλά το νησί που αγαπώ πιο πολύ είναι η Μύκονος. Ο άντρας μου έχει πολλές δουλειές εκεί, γι’ αυτό πηγαίνουμε κάθε χρόνο και περνάμε τις περισσότερες μέρες των διακοπών μας. Η Μύκονος είναι ένα νησί που τα έχει όλα. Μπορείς απλά να διαλέξεις. Χαλάρωση ή ξεφάντωμα. Έχει τα καλύτερα και των δύο.

Δεν θα ξεχάσω

Όταν γνώρισα τον άντρα μου. Ήταν Ιούλιος, στην παραλία του Άγιου Σώστη στη Μύκονο. Παίζαμε ρακέτες και μετά μετακομίσαμε μαζί. Σκεφτόμουνα ότι αυτός ο καλοκαιρινός έρωτας θα τελειώσει σύντομα και θα επιστρέψουμε και οι δύο στην πραγματικότητα. Ε, ακόμα περιμένουμε!

H Ελλάδα μου αφήνει μια γεύση «συναισθηματικής» τροφής άνευ όρων

Mykonos Sofia Karvela

Όταν κλείνω τα μάτια

Όλα στην Ελλάδα για μένα είναι η οικογένεια… Πάντα φαντάζομαι να μαγειρεύουμε στη όμορφη, ρουστίκ κουζίνα της μαμάς μου, να μιλάμε με τον χαρακτηριστικό εκφραστικό μας τρόπο και να μοιραζόμαστε αγάπη και προβληματισμούς. Η μαγειρική ήταν πάντα για την οικογένειά μας ένας τρόπος να σμίξουμε και να επικοινωνήσουμε. H Ελλάδα μου αφήνει μια γεύση «συναισθηματικής» τροφής άνευ όρων.

Mykonos, Sofia Karvela

Αγαπημένη γεύση

Η γεύση του θαλασσινού νερού.

Πήρα μαζί μου

Νέες αναμνήσεις και φωτογραφίες.

​​Sofia Karvela Mykonos

 

Επόμενος προορισμός

Ένα road trip. Κατά προτίμηση στα βουνά, για να επισκεφθούμε κάποια μοναστήρια με τον γιο μου.

Sofia Karvela
Sofia Karvela
Stylist, Actress

My motto in life is simply to love it. I make sure to surround myself with people I love, have a career I love, live in a city I adore and watch my son live his. He is my oxygen.