κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

Ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι

14.06.2016
Ονομάζομαι Γιάννης Σιμωνίδης και είμαι 69 ετών. Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη, μεγάλωσα στην Αθήνα, ζω και εργάζομαι στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ από το 1965.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Όσο χρειάζεσαι για να πιεις τον ελληνικό καφέ σου

Ονομάζομαι Γιάννης Σιμωνίδης και είμαι 69 ετών. Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη, μεγάλωσα στην Αθήνα, ζω και εργάζομαι στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ από το 1965. Ως πολίτης του κόσμου, ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός, μου αρέσει να προωθώ και να παρουσιάζω τα έργα μου και τη δουλειά των συνεργατών μου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ελληνικά θεατρικά έργα, φιλολογικές εκδηλώσεις, ποίηση και μουσική, δραματοποιημένα ντοκιμαντέρ, καλλιτεχνικές παραστάσεις σε διάφορες γλώσσες από όλο τον κόσμο (ellinikotheatro.org).

Φέτος, μου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσω το έργο μου « Ο Σωκράτης Τώρα» στους επιβάτες της Celestyal Cruises. Στην πραγματικότητα μου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσω το φετινό καλοκαίρι, παίζοντας για ένα πραγματικά εξαιρετικό κοινό με φόντο το μοναδικό Αιγαίο.

Yannis Simonides

Αυτό το διάσημο, ξεχωριστό μπλε της Ελλάδας που είναι ικανό να κλέψει την παράσταση και να πρωταγωνιστήσει στις καρδιές των θεατών, γεμίζοντας τες με ενέργεια και γαλήνη. Και ενώ το πλοίο διασχίζει το πέλαγος, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μου όλη η ομορφιά των ελληνικών νησιών. Η συγκλονιστική Σαντορίνη δίνει τη σκυτάλη στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, και η Πάτμος της Αποκάλυψης διαδέχεται τη ρομαντική Μήλος.

Αμέτρητοι μοναδικοί προορισμοί. Το καράβι να ταξιδεύει τη νύχτα και το πρωί να βρισκόμαστε σε ένα νέο μέρος, με το σκηνικό να αλλάζει προσφέροντας μας μοναδικές εικόνες. Κάθε μέρα μια καινούργια θέα και κάθε θέα μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι.

Κάθε μέρα μια καινούργια θέα και κάθε θέα μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι

Τελικά, γιατί αυτή η εμπειρία είναι τόσο ιδιαίτερη; Μα γιατί οι μαγευτικοί προορισμοί αποτελούν μέρος της αυθεντικότητας της κρουαζιέρας, υπάρχει αρκετός χρόνος για τον κάθε προορισμό, η φιλική εξυπηρέτηση, το καλό φαγητό, η δημιουργική μείξη ακουστικών και οπτικών εμπειριών, οι αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, ο κεφάτος χορός, το τραγούδι, τα πάρτι και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, συντελούν στη δημιουργία μιας εμπειρίας ξεχωριστής, μιας εμπειρίας όπου η αυθεντική ελληνική φιλοξενία είναι στα καλύτερά της!

 

Yannis Simonides
Yannis Simonides
Αctor, writer & producer

Born in Istanbul and raised in Athens, he is a graduate of Yale University and Yale School of Drama.
He has served as professor and chair of Undergraduate Drama at New York University’s School of the Arts (NYU), director of GOTelecom Productions, director of Hellenic Public Radio in New York, and founding director of the Greek Theatre of New York (ellinikotheatro.org ).
He has been awarded an Emmy by the American Academy of Television Arts and Sciences, and has been named Ambassador of Hellenism by the city of Athens for his lifelong service to Greek arts and letters worldwide. Current projects are Socrates Now, the Maori-Bacchae in New Zealand, the dramatization of Plato’s Republic, the Makriyannis Memoirs and the international contemporary venture Theater of Peace.

Διαβάστε Περισσότερα