Πριν μερικές εβδομάδες επισκέφθηκα την Κρήτη και συγκεκριμένα το Blue Palace Resort & Spa , όπου εγκαινιάστηκε η νέα μου pop-up boutique.
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Όσο χρειάζεσαι για να φας μια φέτα καρπούζι

Διακοπές με την οικογένεια

Είμαι από τις ΗΠΑ. Γεννήθηκα στο New Jersey αλλά η Φλόριντα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές, και εκεί πηγαίνω όταν ο χρόνος μού το επιτρέπει! Ωστόσο, έχω ζήσει στην Ευρώπη από τότε που ήμουν 18 ετών. Πρώτα στο Παρίσι, στη συνέχεια, στη Ρώμη και τώρα ζω μόνιμα στο Λονδίνο, το οποίο λατρεύω και απολαμβάνω κάθε λεπτό!

Αυτό που σίγουρα είναι αδιαμφισβήτητο για εμένα, κατά την διάρκεια των διακοπών μου στη Φλόριντα, είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάω με τον άντρα μου και τα παιδιά μου! Είμαι απόλυτα προσηλωμένη σε αυτούς. Επίσης, πάντα βρίσκω χρόνο για να δω, να μιλήσω, και να περάσω χρόνο με τους συγγενείς μου που μένουν στην Αμερική. Όπως έχετε καταλάβει, η οικογένεια αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου.

Η Κρήτη 

Πριν μερικές εβδομάδες επισκέφθηκα την Κρήτη και συγκεκριμένα το Blue Palace Resort & Spa όπου εγκαινιάστηκε η νέα μου pop-up shop. Το σκηνικό που αντίκρισα εκεί μου έκοψε την ανάσα. Λάτρεψα την δραματική αντίθεση ανάμεσα στη θάλασσα και το νησί. Επίσης, κατά την διάρκεια παραμονής μου στην Ελλάδα, πραγματοποίησα και την φωτογράφιση του καταλόγου της νέας μου κολεξιόν SS15 στο Amanzoe  στο Πόρτο Χέλι, μια ακόμα μοναδική τοποθεσία- οι επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα είναι απίστευτης ομορφιάς!

Pop-up boutiques by Melissa Odabash

    Οι επιλογές που προσφέρει η Ελλάδα είναι απίστευτης ομορφιάς

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα για φωτογράφιση. Και κάθε φορά, η επίσκεψη μου είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία. Δουλεύεις με εκπληκτικές ομάδες ανθρώπων, γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας και η κάθε μέρα κλείνει με μοναδικές στιγμές όπως βραδινό μπάνιο και χορό κάτω  από τα αστέρια! Είναι ένας υπέροχος τρόπος να εκτονώσεις την ενέργεια της γεμάτης ημέρας που μόλις τελείωσε!

Launch event at the Isola Beach club

Όμως το μέρος που έχει χαραχτεί για πάντα στο μυαλό μου, είναι το νησί της Σπίναλονγκα, που στέκει αγέρωχο απέναντι από το Blue Palace Resort & Spa. Απλά απίστευτο. Γεμάτο με τη μοναδικότητα της παλιάς Ελλάδας και μαγικό, ειδικά το βράδυ που ντύνεται με φως.

Spinalonga island

Ελλάδα σημαίνει ήλιος και γαλάζιο

Αυτό που λατρεύω στην Ελλάδα, και για το οποίο δεν ξέρω αν ήμουν απλά τυχερή, είναι ο καιρός που δεν σε απογοητεύει ποτέ! Επίσης οι άνθρωποι που είναι τόσο φιλικοί. Ενώ τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας είναι η εμμονή μου και οι πιο όμορφες εικόνες που παίρνω μαζί μου κάθε φορά που φεύγω.

Στη Σαντορίνη με Βέσπα

Μόλις επέστρεψα από το Miami Swim Week όπου παρουσίασα την SS17 κολεξιόν μου. Αλλά ο επόμενος σταθμός μου θα ήθελα να ήταν η Σαντορίνη. Είναι ένα τόσο  εντυπωσιακό νησί όπου η αντίθεση του λευκού των σπιτιών με το μπλε της θάλασσας δημιουργούν μια μοναδική εικόνα!

Ιδανικά θα ήθελα να έχω για συντροφιά μου μια Vespa, τρελαίνομαι να ανακαλύπτω σημεία και τοποθεσίες μαζί της!

 Φεύγοντας…

Σε κάθε ταξίδι μου στην Ελλάδα αγοράζω και ένα φυλαχτό, το μάτι, που λέγεται ότι σε προστατεύει από το κακό. Τα συλλέγω χρόνια τώρα και δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ! Μάλιστα τα αγαπώ τόσο πολύ που τώρα πλέον τα διαθέτω και μέσα από τις boutiques μου.

Melissa Odabash
Melissa Odabash
Swimwear Designer and Business Woman

A former model, designer and entrepreneur, Melissa Odabash lives in London and has been credited with ‘re-introducing high fashion into the swimwear world’.