Famous Mandraki harbor

Ρόδος: Αυθεντική, Φιλόξενη, Συναρπαστική

26.04.2017
Αυθεντική, γεμάτη εμπειρίες και ζεστά φιλόξενη, η Ρόδος δικαίως έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την αγάπη και προτίμηση χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο
ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
Όσο χρειάζεσαι για να φας μια φέτα καρπούζι

Αυθεντική, γεμάτη εμπειρίες και ζεστά φιλόξενη, η Ρόδος δικαίως έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την αγάπη και προτίμηση χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο. Η μαγική της φύση, η πολύχρονη συναρπαστική ιστορία της και ο παραδοσιακός της γαστρονομικός της μικρόκοσμος, απόκτημα της πολιτισμικής της κληρονομιάς, συμπληρώνονται από τους ανθρώπους της. Απλοί, φιλόξενοι, πιστοί στις παραδόσεις τους αλλά κι ανοικτοί σε καθετί νέο, αγαπούν το νησί τους και κάνουν εύκολα και τους άλλους να το αγαπήσουν.

Streets in Rhodes

Η γοητευτική της προσωπικότητα καθρεφτίζεται σε κάθε γωνιά της. Οι απέραντες αμμώδεις ακρογιαλιές της, άλλοτε ήρεμες και απόκοσμες και άλλοτε πολυσύχναστες, προσφέρουν πάντα στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης του διάσημου ελληνικού καλοκαιριού. Ο καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός, αυτός της Παλιάς Πόλης της Ρόδου αποτελεί το «οικόσημο» του νησιού και διηγείται την πολύχρονη και σημαντική της ιστορία. Ο παραδοσιακός της χαρακτήρας αποτυπώνεται στα χωριά της, όπως τα Κοσκινού που ξεχωρίζει για τη γραφική πολυχρωμία της λαϊκής αρχιτεκτονικής του. Τα ιαματικά λουτρά της Καλλιθέας, από την εποχή της Ιταλοκρατίας προσφέρονται για μια χαλαρωτική βουτιά ή ακόμα και για ένα μάθημα καταδύσεως κάτω από τα φοινικόδεντρα. Κοσμοπολίτικη, σύγχρονη, παραδοσιακή, φαντασμαγορική και λιτή η Ρόδος συνθέτει ένα μοναδικό σκηνικό στο Αιγαίο.

Lindos, Rhodes

Ένα σκηνικό που συμπληρώνεται από το Amada Colossos Resort και το όραμα του να μετουσιώσει την έννοια του resort σε αυτή της εμπειρίας. Πολυτελές, φιλικό και αυθεντικό, το Amada Colossos Resort δανείζεται από την λάμψη, τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της Ρόδου και κλείνει μέσα του την μαγεία του νησιού. Μια μαγεία που την παραδίδει με σεβασμό στα χέρια των φιλοξενούμενων του. Η αμμώδης παραλία του προσκαλεί τους φιλοξενούμενους του να αφεθούν στα ευεργετικά χάδια του ήλιου.

The Amada Colossos Resort fits perfectly into the picture, with its vision to make a “resort” and a “holiday experience” one and the same

Η απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο αιχμαλωτίζει το βλέμμα. To στοιχείο του νερού, διάχυτο στις μεγάλες πισίνες και το υδροπάρκο του ξενοδοχείου, χαρίζει απλόχερα ανάσες δροσιάς. Οι χαρακτηριστικές Ροδίτικες γεύσεις, με αγνά τοπικά προϊόντα, υπόσχονται εκρηκτικές γαστριμαργικές στιγμές. Η ζεστή φιλοξενία του, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία.

Το Amada Colossos Resort, ως άλλος πιστός ιππότης της Ρόδου, υπηρετεί τη μοναδικότητα του νησιού και διαδίδει τη διαχρονική της γοητεία.

Aris Soulounias
Aris Soulounias
Managing Director COLOSSOS S.A.

Born in Rhodes to a family of long standing hoteliers, his hotelier path was written. His university choices took him from Rhodes to England, where he studied Hotel and Catering Management at East Anglia College.
To further strengthen his knowledge he continued studying Finance and Economics at Norwich University. Living and breathing tourism led met to become the Vice President of Rhodes Hotel Association and the General Treasurer of Rodos Tourism Promotion Organization.
Known as a veteran and experienced hotelier, he was elected to the Board of Directors of Hellenic Chamber of Hotels and placed at the Command Committee to serve Greek tourism in liaison with the government.

Διαβάστε Περισσότερα