Ρόδος: Αυθεντική, Φιλόξενη, Συναρπαστική

Κανένα σχόλιο

Managing Director Ομίλου ξενοδοχειακών επιχειρήσεων COLOSSOS S.A

26/4/2017
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αυθεντική, γεμάτη εμπειρίες και ζεστά φιλόξενη, η Ρόδος δικαίως έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την αγάπη και προτίμηση χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο. Η μαγική της φύση, η πολύχρονη συναρπαστική ιστορία της και ο παραδοσιακός της γαστρονομικός της μικρόκοσμος, απόκτημα της πολιτισμικής της κληρονομιάς, συμπληρώνονται από τους ανθρώπους της. Απλοί, φιλόξενοι, πιστοί στις παραδόσεις τους αλλά κι ανοικτοί σε καθετί νέο, αγαπούν το νησί τους και κάνουν εύκολα και τους άλλους να το αγαπήσουν.

Η γοητευτική της προσωπικότητα καθρεφτίζεται σε κάθε γωνιά της. Οι απέραντες αμμώδεις ακρογιαλιές της, άλλοτε ήρεμες και απόκοσμες και άλλοτε πολυσύχναστες, προσφέρουν πάντα στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης του διάσημου ελληνικού καλοκαιριού. Ο καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός, αυτός της Παλιάς Πόλης της Ρόδου αποτελεί το «οικόσημο» του νησιού και διηγείται την πολύχρονη και σημαντική της ιστορία. Ο παραδοσιακός της χαρακτήρας αποτυπώνεται στα χωριά της, όπως τα Κοσκινού που ξεχωρίζει για τη γραφική πολυχρωμία της λαϊκής αρχιτεκτονικής του. Τα ιαματικά λουτρά της Καλλιθέας, από την εποχή της Ιταλοκρατίας προσφέρονται για μια χαλαρωτική βουτιά ή ακόμα και για ένα μάθημα καταδύσεως κάτω από τα φοινικόδεντρα. Κοσμοπολίτικη, σύγχρονη, παραδοσιακή, φαντασμαγορική και λιτή η Ρόδος συνθέτει ένα μοναδικό σκηνικό στο Αιγαίο.

Ένα σκηνικό που συμπληρώνεται από το Amada Colossos Resort και το όραμα του να μετουσιώσει την έννοια του resort σε αυτή της εμπειρίας. Πολυτελές, φιλικό και αυθεντικό, το Amada Colossos Resort δανείζεται από την λάμψη, τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της Ρόδου και κλείνει μέσα του την μαγεία του νησιού. Μια μαγεία που την παραδίδει με σεβασμό στα χέρια των φιλοξενούμενων του. Η αμμώδης παραλία του προσκαλεί τους φιλοξενούμενους του να αφεθούν στα ευεργετικά χάδια του ήλιου.

Το Amada Colossos Resort δανείζεται από την λάμψη, τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της Ρόδου και κλείνει μέσα του την μαγεία του νησιού

Η απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο αιχμαλωτίζει το βλέμμα. To στοιχείο του νερού, διάχυτο στις μεγάλες πισίνες και το υδροπάρκο του ξενοδοχείου, χαρίζει απλόχερα ανάσες δροσιάς. Οι χαρακτηριστικές Ροδίτικες γεύσεις, με αγνά τοπικά προϊόντα, υπόσχονται εκρηκτικές γαστριμαργικές στιγμές. Η ζεστή φιλοξενία του, διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία.

Το Amada Colossos Resort, ως άλλος πιστός ιππότης της Ρόδου, υπηρετεί τη μοναδικότητα του νησιού και διαδίδει τη διαχρονική της γοητεία.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


ΚΟΡΥΦΗ